Melek Özen İlkokulu

Bağlarbaşı Mh. 429. Cd. No.24 Aktepe/ Keçiören
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Gelişen ve değişen dünyamızda,öncelikle Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarına uygun,özgün ve özgür düşünebilen, tüm kişisel yetenek ve kabiliyetlerinin farkında olan ve bunları doğru kullanabilen, bilgiye ihtiyaç duyan ve bunun için bilgiye ulaşma yollarını araştıran, bulan, tek veya bir grupla çalışma ve anlaşma kapasitesine sahip, çağdaş, ahlaklı, örf ve adetlerine bağlı,sorumluluk sahibi, dünyaya karşı bir duruşu ve görüşü olan BİREY ve VATANDAŞ yetiştirmektir.
Başarılar
2011-2012 Eğitim öğretim yılı okullararası “ Yıldız Erkek Futbol Takımı” mız ilçede yapılan turnuvada ilçe ikincisi olarak il birinciliğine katılmaya hak kazandı. İl birinciliği müsabakalarında başarılı maçlar çıkaran “ Yıldız Erkek Futbol Takımı” mız ilk dörde kalarak Ankara dördüncüsü oldu.
Kızılay´dan 410 No´lu otobüs önünden geçmektedir.
Bağlarbaşı Mh. 429. Cd. No:24 Aktepe/Keçiören-ANKARA
8 km.